МастерШеф українські фільми українське кіно їжа кіно документальна стрічка документальний фільм

Про кулінарні традиції різних регіонів: в Україні знімають документальний фільм «Тісто»

Сейчас читают: 899
womo.ua

В Україні розпочалися зйомки документального фільму «Тісто» про унікальні українські кулінарні традиції різних регіонів. Ведучими стали шеф-кухарка, суддя «МастерШеф», засновниця кулінарної академії Ольга Мартиновська та шеф-кухар, співвласник ресторану Lucky Володимир Ярославський.

Зазначається, що документальна стрічка «Тісто» про об’єднання різних епох, свят і повсякденності, вишуканості та простоти, поглядів різних народів, про хліб та інші вироби з тіста як елемент культурного коду.

У кожному куточку України тісто роблять по-різному, і новий проєкт покликаний дослідити це дивовижне різноманіття традицій. Творча група мандруватиме Україною — від Слобожанщини до Закарпаття, від Чернігівщини до Одеси — та спілкуватиметься з унікальними людьми: кухарями, пекарями, кондитерами, рестораторами, та й просто фанатами гастрономічних досліджень.

З кожним героєм фільму вони перебуватимуть у відповідній атмосфері: у старовинній хаті, на військовому полігоні, у селищі, ресторані у столиці, на міському автентичному ринку, у горах чи лісах. Читайте також: Ukraïner презентував документальний фільм «Жінки на війні» з Юлією «Тайрою» Паєвською Ці люди — автори, дослідники і хранителі рецептів, вартові традицій, пов’язаних із виробами з тіста.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA