трейлер фільми кіно кіноіндустрія

П’ятниця, 13-те: всі фільми жахів про маніяка-вбивцю Джейсона Вурхіза

Сейчас читают: 315
womo.ua

Сьогодні п’ятниця, 13-те! Найкращий спосіб відсвяткувати цей забобонний день – переглянути фільми, названі на його честь. Франшиза фільмів, у якій народився культовий хоррор-слешер Джейсон Вурхіз, є однією з найпопулярніших у жанрі жахів, нарівні з «Геловіном», «Кошмаром на вулиці В’язів» та «Техаською різаниною бензопилою». Читайте також: Що подивитись на Netflix у жовтні 2023 року: 44 найочікуваніших фільмів та серіалів Ось список кожного з дванадцяти фільмів про п’ятницю, 13-те, які вам варто переглянути сьогодні: П’ятниця, 13-те (1980) Friday the 13th Оригінальна «П’ятниця, 13-те», хоч і культова, схожа на фільм для студентів кінематографа, а не для широкої аудиторії.

Класичний фільм жахів починається з того, що група консультантів табору знову намагається відкрити літній табір «Crystal Lake».

Стаються таємничі вбивства, і вони починають гадати, чи не стоїть за всім цим мстивий дух потонулого хлопчика Джейсона. П’ятниця, 13-те, частина 2 (1981) Friday the 13th Part II «Частина II» виглядає як краще розроблена ніж частина I.

Жорсткість залишилася незмінною, але персонажі та історія здаються набагато стислішими, дозволяючи елементам слешера вийти на перший план. Читайте також: Дженна Ортеґа — королева жахів: 7 найкращих фільмів П’ятниця, 13-те, частина III (1982) Friday the 13th Part III Франшиза жахів неминуче зануриться в 3D, і це саме те, що зробив цей третій запис — досить невдало.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA