премьера Kazka клипы історія кохання

Прем'єра дня: драматична історія кохання Олександри Заріцької та Юрія Мєшкова у новому відео Kazka на пісню «Автовідповідач»

Сейчас читают: 590
cosmo.com.ua

Гурт Kazka не знижує темпи творчості й продовжує тішити фанів захопливими прем’єрами. Цього разу йдеться про кліп на пісню «Автовідповідач», що увійшла до нового альбому Kazka SVIT,  Vol.

1. Режисером виступив Антон Штука, а оператором — Ілля Михайлусь. Відео знято в найкращих традиціях роуд-муві: тут є і ретро автівка, і дивні попутники, і дорожні пейзажі, і неочікувані сюжетні повороти, і навіть містика.

Загалом це історія про болісне розставання, від якого хочеться втекти, але, попри відстань, чомусь не вдається. До речі, екранним коханим Саші Заріцької став її партнер за проєктом «Танці з зірками» Юрій Мєшков, який під час зйомок мужньо пройшов чимало випробувань, зокрема телефонними дротами і багажником. «Можна безкінечно розповідати про відео, але впевнена, що краще один раз побачити, аби цілковито зануритися в особливу атмосферу, яку ми із командою створили.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA