благодійність Дніпро перемога

ПОЄДНАНІ: у Дніпрі проведуть 4 години без війни на благодійному заході

Сейчас читают: 239
womo.ua

Краса врятує світ! Цей затертий вислів сьогодні отримує новий зміст завдяки українським креаторам. Їм вдається знаходити, підсвічувати й транслювати прекрасне навіть в часи смути.

Ба більше застосувати свої творчі навички та мистецький погляд у боротьбі за майбутнє країни. Чудовий приклад – благодійні гастро-зустрічі «ПОЄДНАНІ» у Дніпрі, які організовує благодійний фонд «PEREMOGA».

Засновниці фонду Анастасія Єрак і Анастасія Логутенко впевнені, що мистецтво завжди на часі. Воно об’єднує та надає сил продовжувати боротьбу.

Засновниці, команда і партнери фонду демонструють, що кожна людина, кожен талант безцінні. Гості ж заходу – це люди, які розуміють важливість підтримки та розвитку мистецтва в будь-які часи.  Читайте також: У Китаї з мозку дівчинки видалили ненародженого близнюка: фото Разом все це поєднується у струнку композицію – зустріч однодумців, об’єднаних навколо допомоги людям.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA