місто Лондон психологія війна Росії проти України ментальне здоров’я жінок війна в Україні дитяча психологія місто Лондон

Що потрібно знати українцям про ментальне здоров’я: британська професорка проведе лекцію з психології

Сейчас читают: 353
womo.ua

Професорка Королівського коледжу Лондона, що увійшла в Книгу рекордів Гіннеса, розкаже, що потрібно знати українцям про ментальне здоров’я.

Подія відбудеться онлайн 31 березня о 17:00 за Києвом. Зазначається, що Тіль Вайкс, професорка з клінічної психології та реабілітації Королівського коледжу в Лондоні, прочитає лекцію “Ментальне здоров’я 101: що потрібно знати” для українців.

Також під час заходу лекторка відповідатиме на персональні питання та запити аудиторії. Читайте також: Біженки з України дедалі частіше стикаються із сексуальною експлуатацією в Європі — дослідження Читайте також: Розірви замкнене коло.

Як впоратися зі стресом під час війни Додамо, що зустріч проходитиме англійською мовою з синхронним перекладом українською.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA