новини натхнення вибір редакції

Перший сезон подкасту «Твоє.Моє». Відверто з Владою Недак

Сейчас читают: 272
womo.ua

Подкаст «Твоє.Моє» народився з ідеї чесної та дружньої розмови про особливості світоглядів двох різних поколінь, порівнянні думок і картини світу з різницею у 20 років. «За нами стоїть покоління, покоління 20-річних.

У першому сезоні маємо 8 історій – насичені, цікаві теми, актуальні та відверті. Очікую моменту, коли увійду у суспільну дискусію та побачу реакції української спільноти, молоді у першу чергу.

Моя мета, щоб молодь щиро прийшла за досвідом 40-річних, без насаджувань з нашого боку. Мій подкаст – це розмова про свободу», – говорить Влада Недак, директорка жіночої організації «Проект Кешер», засновниця благодійного фонду «Жіночі можливості».

Влада Недак, директорка жіночої організації «Проект Кешер» Співрозмовниками Влади у першому сезоні стали 8 яскравих юних українців – поліцейська, вчитель, студентка, історик, футболістка, SMM-фахівець, громадська активістка та рудий кухар.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA