Україна loreal Україна

L’Oréal Україна анонсує старт 6-го сезону української премії L’Oréal — UNESCO “Для жінок у науці”

Сейчас читают: 509
womo.ua

Сьогодні жінки все ще мають обмежене представництво в царині наукових досліджень: вони становлять лише 33,3 % усієї дослідницької спільноти світу.

Ба більше, вони зазнають труднощів у кар’єрному зростанні та здобутті визнання, на яке заслуговують. Від моменту заснування Нобелівської премії у 1901 році загалом 640 вчених були нагороджені за свої роботи в галузі фізики, хімії та медицини і серед них лише 26 жінок.

Високо цінуючи наукове пізнання й гендерну рівність, Фундація L’Oréal спільно з UNESCO у 1998 році започаткували програму «Для жінок у науці», яка спрямована на зміцнення позицій жінок у науці, підтримку провідного наукового досвіду і сприяння талановитим жінкам-науковицям у визнанні, на яке вони заслуговують.

Українська премія запроваджена за підтримки компанії L’Oréal Україна з 2018 року, є частиною глобальної̈ програми L’Oréal — UNESCO та реалізується під патронатом Національної комісії України у справах UNESCO і за підтримки Національної академії наук України та громадської організації Центр “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA