Світлана Павелецька Видавництво книголав Дмитро Кулеба вибір редакції Світлана Павелецька

Найголовніший чоловік у моєму житті — мій Дмитро, а те, що він міністр закордонних справ, є його професією: Світлана Павелецька про вплив війни на пріоритети, виховання сина на відстані та

Сейчас читают: 627
womo.ua

Співвласниця видавництва  «Книголав» та співзасновниця агенції KSN communications Світлана Павелецька варіант виїзду за кордон 24 лютого 2022 року не розглядала.

Вона щиро не розуміла, як може поїхати, коли в Україні залишаються батьки, брат-доброволець ЗСУ та кохана людина. Про те, що серце бізнеследі належить Дмитру Кулебі, українці дізналися відносно нещодавно із соцмереж.

А портал Womo.ua цікавили не лише почуття жінки, яка чекає вдома міністра закордонних справ держави, яка воює. Як комунікаційниця Павелецька сформувала пул клієнтів, які можуть наблизити нашу перемогу: посприяти виділенню фінансів на зброю, на відновлення інфраструктури, поверненню полонених та цивільних заручників, аби щастя осяяло українські домівки.

І про це варто дізнатися більше… Лайфбаланс під час війни є міфом чи реальністю? Я не надто вірила у цей баланс і до війни, бо ми живемо одне життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA