Святослав Вакарчук Україна музика Океан Ельзи знаменитості новий альбом Святослав Вакарчук Україна

Надихаючись «Оскаром». «Океан Ельзи» готує перший альбом англомовних пісень

Сейчас читают: 446
womo.ua

Популярний український гурт «Океан Ельзи» вперше в історії гурту випустить новий музичний альбом пісень англійською мовою. Про це повідомив Святослав Вакарчук на своїй сторінці в Instagram.

Музикант розповів про те, що перший для України «Оскар» ще раз підтвердив його думки про важливість просування вітчизняної культури за кордоном по всіх напрямках і на різних рівнях.

І культурні діячи мають культурні діячі мають працювати над тим, щоб сильний і натхненний голос України чули скрізь поза її межами. Читайте також: Святослав Вакарчук: «Аби об’єднатися, українці мають подорослішати» У 2024 році гурту «Океан Ельзи» виповниться 30 років.

До ювілейної дати також має вийти новий альбом з піснями українською мовою, який Святослав Вакарчук анонсував у жовтні минулого року. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Надихаючись «Оскаром». «Океан Ельзи» готує перший альбом англомовних пісень appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA