Netflix Instagram Telegram

Осіння класика: 5 фільмів, які хочеться переглядати восени

Сейчас читают: 875
womo.ua

Восени так і хочеться укутатися в ковдру та включити улюблені фільми. Крім новинок часто хочеться переглянути старі стрічки.

Кожен із цих фільмів дуже гарний за візуальною картинкою, грою акторів та атмосферою. Зберігайте добірку та переглядайте ці фільми осінніми вечорами. Читайте також: Що подивитися на вихідних: найкращі серіали вересня Будинок біля озера 2006 «Будинок біля озера» — американський мелодраматичний фантастичний фільм аргентинського режисера Алехандро Агресті, римейк південнокорейського фільму «Будиночок біля моря».

Це дебют Агресті у Голівуді. Головні ролі виконали Кіану Рівз, Сандра Буллок і Крістофер Пламмер. Фільм про незнайомців, які знайомляться та закохуються через листи. Маленькі жінки 2019 «Маленькі жінки» — американський драматичний фільм 2019 року режисерки Ґрети Ґервіґ.

Це сьома повнометражна екранізація однойменного роману Луїзи Мей Олкотт 1868 року. У головних ролях знялися Сірша Ронан, Емма Вотсон, Флоренс П’ю, Елайза Сканлен, Тімоті Шаламе, Лора Дерн і Меріл Стріп.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA