Лідія Білас Україна школа фестиваль психологія поради кар'єра Лідія Білас Україна

Лідія Білас: Знання про життя — це основа якісної освіти

Сейчас читают: 231
womo.ua

Лідія Білас, засновниця мережі освітніх проєктів МрійДій 5-6 жовтня у Києві відбудеться просвітній фестиваль «Освіта Дивосвіту 2024», який поєднає виставку для батьків і майбутніх учнів з безплатним входом та форум, присвячений темам майбутнього освіти.

Виставка представить широкий спектр освітніх можливостей — від дитячих садків до програм для дорослих, що допоможе учасникам знайти найкращі рішення для свого освітнього шляху.

Форум зосередиться на сенсах та цілях освіти майбутнього, а також на необхідності змін у суспільстві та освітній системі. Однією зі спікерок форуму стане Лідія Білас, засновниця мережі освітніх проєктів «МрійДій».

Вона поділиться своїм баченням ролі мрії в освіті та тим, як освітні інновації можуть допомогти розвивати креативність, мислення і ментальне здоров’я дітей.

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
italonceramica.ru.Керамогранит — это керамическое изделие, получаемое путем прессования и последующего обжига глиняной массы с добавлением различных минеральных компонентов. Процесс производства включает в себя lifehelper.one /5 дней назад
kvartblog.ru
italonceramica.ru.Керамогранит — это керамическое изделие, получаемое путем прессования и последующего обжига глиняной массы с добавлением различных минеральных компонентов. Процесс производства включает в себя kvartblog.ru /5 дней назад
fokus-vnimaniya.com
Спрятаться от всех (но не от микробов): почему ученые против привычки проводить время с телефоном в туалете - ФОКУС ВНИМАНИЯ fokus-vnimaniya.com /5 дней назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA