українська мода українські бренди жіноча мода мода 2024 нова колекція осінь-зима

Метаморфоза стилю: осіння колекція рукавичок бренду KLATS

Сейчас читают: 253
womo.ua

Український бренд рукавичок KLATS презентує свою першу осінню колекцію аксесуарів. На новий сезон молодий бренд прийняв виклик створити щось абсолютно відмінне, що вилилося в експерименти з матеріалами та дизайном.

Осіння колекція — це захоплююча подорож не тільки у світ стилю, а й комфорту. Новою капсулою KLATS прагнули відобразити своєрідну метаморфозу стилю впродовж дня, демонструючи, наскільки різноманітними можуть бути рукавички в одних й тих самих образах.

До нової колекції увійшло десять моделей рукавичок. Основний матеріал колекції штучна шкіра, а також сітка, джерсі, трикотаж та латекс.

KLATS пропонують і більш класичні та зрозумілі моделі рукавичок, як от практичні Colt Gloves, котрі можна носити двома способами: розгорнутими до ліктя або згорнутими для більш ефектного вигляду чи VineYard Gloves — короткі рукавички з металевою кнопкою, що ідеально підходять для прохолодної пори року і поєднують стиль і комфорт.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA