відпустка подорожі відпочинок дозвілля

Осіння відпустка: 5 атмосферних будиночків для відпочинку в Україні

Сейчас читают: 903
womo.ua

Часом хочеться відпочити від міської метушні та провести кілька днів на природі у приємній компанії. Якщо ви плануєте саме такий відпочинок, ця добірка будиночків для оренди для вас. 5 атмосферних будиночків, в яких хочеться заховатися від міської метушні Gregit Старовинна гуцульська хатинка Ґреґіт, яка отримала друге життя.

Розташована у Карпатах посеред лісу, далеко від сусідів, тож можна повністю перезарядитися і надихнутися красою довкола. Tree house lodge Унікальний будинок на дереві за 60 км від Києва, ідеальний для відпочинку вдвох або з родиною до 4 осіб.

У будиночку є кухня-студія з каміном, санвузол з вікном на природу та затишні спальні на другому поверсі. На балконі є зона BBQ з уно грилем.

Поруч запашне лісове офуро (чан) для релаксації, а також можливості для прогулянок у лісі та збору грибів. Це ідеальне місце для відновлення сил та поєднання з природою! Шепіт лісу Це зручні котеджі, розташовані на схилі гори, з неперевершеними панорамними краєвидами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA