місто Лос-Анджелес Netflix аниме фільми кіно стендап киноновинки місто Лос-Анджелес

Що дивитись на Netflix у вересні 2024 року: 43 найочікуваніших фільмів та серіалів

Сейчас читают: 777
womo.ua

Вересень 2024 року обіцяє бути щедрим на кінопрем’єри, а це означає, які ви зможете переглянути на потоковому сервісі Netflix.

Компанія Netflix оприлюднила список із 43 оригінальних фільмів та серіалів, які вийдуть у вересні 2024 року. Серед них є старі фільми, новинки, продовження улюблених серіалів, токшоу, документальні стрічки, стендапи, аніме та мультфільми.

Сьогодні пропонуємо вашій увазі вересневу добірку кіноновинок Netflix за категоріями з датами випуску, а також трейлерами, постерами та описом. Читайте також: Прем’єри 2024 року: які українські фільми покажуть у кінотеатрах Що подивитись на Netflix у вересні 2024-го: нові фільми та серіали Які серіали вийдуть у вересні 2024 року на Netflix Дата виходу: 3.09 До останньої людини, 3 сезон Комедійні актори знялися в захопливій драмі, аби прикрасити своїми жартами моменти імпровізації.

Повний хаос гарантовано! Дата виходу: 4.09 Разом до кінця, 2 сезон У суворій крижаній пустелі на Алясці 16 виживальників змагаються за грандіозний грошовий приз, але цим самотнім вовкам доведеться працювати в команді, щоб здобути його.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA