українські бренди мода 2024 осіння колекція нова колекція мода 2025

Мох у кишені пальто і скельця замість ґудзиків: бренд ШИПЕЛИК єднає із природою у новій осінній колекції

Сейчас читают: 981
womo.ua

Український бренд ШИПЕЛИК випустив осінню колекцію з назвою «Під мохом і корою» натхненну текстурами природи. Бренд, що родом з Луцька, вірить у стійку моду з турботою до клієнтів.

Тому, кожну річ відшивають за замовленням з можливістю коригування розміру. У колекцію увійшли тренчі та сукні зі штучної шкіри, куртки, фактурні спідниці, сорочки і шапочки біні зі спушеного шовку.

Для ШИПЕЛИК у цьому сезоні достатньо лаконічний крій, адаптований до міського життя та ритму у ньому. Читайте також: Найочікуваніші фільми 2025 року: топ-30 прем’єр наступного року Переосмислили раніше випущену куртку-вишеньку з новим акцентом – тепер вона на теплу осінь та має у комплекті спідницю для сміливого метчу.

Також, бестселер останніх років – тренч-трансформер тепер зі штучної шкіри, але з незмінними варіаціями стилізацій. До його комплекту входить подовжений жилет та вкорочений тренч з кулісками для регулювання талії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA