місто Вікторія місто Бостон стосунки серіали фільми місто Вікторія місто Бостон

7 фільмів та серіалів про токсичні стосунки

Сейчас читают: 412
womo.ua

Останнім часом в кіно та серіалах дедалі частіше підіймається тема аб’юзивних стосунків. Такі фільми та серіали допомагають зрозуміти, як розпізнати токсичні відносини, навчитися протистояти аб’юзерам, відстоювати власні кордони та навчитись підтримувати тих, хто потрапив у такі ситуації.

Рекомендуємо переглянути фільми та серіали про насильство в стосунках, щоб бути більш обізнаними в цій, на жаль, актуальній темі. Читайте також: 20 цікавих фактів про легенду гурту Queen Фредді Мерк’юрі Покинь, якшо кохаєш  2024 Американська романтична драма 2024 року від режисера Джастіна Бальдоні за сценарієм Крісті Голл, основана на однойменному романі Коллін Гувер 2016 року.

Рецензія на фільм тут. Сюжет: дитинство Лілі Блум було далеким від казкової ідилії, адже вона роками ставала свідком домашнього насильства з боку батька.

Ставши дорослою, вона переїжджає до Бостона, щоб розпочати нове життя і реалізувати свою мрію — відкрити квітковий магазин. Несподівана зустріч із харизматичним нейрохірургом Райлом Кінкейдом кардинально змінює її життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA