місто Рим фільми кіно куди піти у вихідні натхнення дозвілля вибір редакції місто Рим

Від «Білого лотоса» до «Мегалополіса»: 6 найкращих фільмів і серіалів, де грає Обра Плаза

Сейчас читают: 816
womo.ua

26 вересня в кінотеатрах України, включно з форматом IMAX, стартує один з найгучніших фільмів року – масштабна фантастична антиутопія «Мегалополіс» від режисера «Хрещеного батька» та «Апокаліпсис сьогодні» Фенсіса Форда Копполи.

Для Копполи це проєкт всього життя: він працював над сценарієм стрічки понад 40 років, а у виробництво фільму інвестував власні $120 млн, які отримав від продажу кількох своїх виноградників і виноробень.

Для «Мегалополісу», світова прем’єра якого відбулася в конкурсній програмі цьогорічних Канн, режисер зібрав суперцікавий зірковий каст.

На головну роль він запросив Адама Драйвера («Зоряні війни», «Дім Ґуччі», «Феррарі»). Також у стрічці зіграли Шайя ЛаБаф (франшиза «Трансформери»), Наталі Еммануель (серіал «Гра престолів»), Джанкарло Еспозіто (серіали «Пуститися берега», «Мандалорець», «Пацани»), Лоуренс Фішберн (франшизи «Матриця», «Джон Вік»), Джейсон Шварцман («Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій», «Астероїд-Сіті»).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA