штат Юта кіно знаменитості вибір редакції найкращі фільми штат Юта

Кіану Рівз: 7 найкращих фільмів голівудської зірки

Сейчас читают: 771
womo.ua

Ім’я цього актора у багатьох асоціюється з Нео із трилогії «Матриця» або Кевіном із «Адвоката диявола». Проте він прожив десятки життів у своїх фільмах, і широті його амплуа може позаздрити будь-який сучасний актор.

Сьогодні Кіану Рівзу 60 років. І він давно відомий не лише як голлівудська кінозірка, але і як музикант, поет, скромний філантроп та просто людина, до якої неможливо не відчувати симпатію.

Ми зібрали добірку фільмів, у яких головний герой навряд чи залишить вас байдужими. «На гребені хвилі», 1991 Кримінальний екшн за мотивами культового бойовика 1991 року.

Головний герой — молодий агент ФБР, що змушений проникнути у банду грабіжників екстремалів. За сюжетом, спортсмен-екстремал на прізвисько Юта під час виконання одного з запаморочливих трюків не зміг допомогти своєму найкращому другові — той зірвався зі скелі й загинув.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA