Украина українська мода українські бренди мода 2024 дроп новий дроп осінь-зима Украина

Український бренд Str/Cd Wear презентує осінній дроп Easy Living: фото

Сейчас читают: 220
womo.ua

Український бренд базового одягу Str/Cd Wear презентує новий осінній дроп під назвою Easy Living. Easy Living від Str/Cd Wear — це заклик відмовитись від вимог та очікувань, нав’язаних суспільством.

В часи, коли соціальні мережі диктують неможливі стандарти краси та успішного успіху бренд презентує колекцію, яка відкриває простір для самовираження і боротьби зі стереотипами, які змушують нас сумніватися у власній цінності. Читайте також: Made in Ukraine: що носити восени 2024 року Колекція використовує іронію і сатиру, щоб висвітлити абсурдність тих вимог, які суспільство ставить перед кожною жінкою та чоловіком.

В лінійку увійшов базовий, якісний та комфортний одяг для будь-яких занять: зручні спортивні костюми, худі, світшоти, спідниця, футболки та топи.

В капсулі можна знайти речі як спокійних базових кольорів, так і яскравих помаранчевого та зеленого. Речі доступні для жінок та чоловіків. Читайте також: Оливковий манікюр на осінь — модний дизайн на довгі та короткі нігті: фото Новою колекцією бренд прагне підтримати кожного, хто відчуває тиск.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA