місто Odessa модный показ показ мод модные показы місто Odessa

Odessa Fashion Night 2021: що приготували організатори

Сейчас читают: 346
liza.ua

11-13 лютого в Одесі відбудеться Odessa Fashion Night, в рамках якого пройдуть покази колекцій нижної білизни, купальників, одягу для дому та сну від українських дизайнерів.

Даний проект є ініціативою організаційного комітету Odessa Fashion Day і другий рік поспіль знайомить поціновувачів моди з брендами та представниками лінійки lingerie.11 лютого відкриє Odessa Fashion Night презентація нішового аромату від Богдана Зубченка — парфумера з більш ніж 25-річним досвідом роботи, креатора бренду BZ Parfums Bohdan Zubchenko since 1993.

Місцем зустрічі стане ресторан готелю Milano (вул. Червоний провулок, 1).12 лютого з 18:00 до 22:00 на головному подіумі сезону в Гранд Холлі Сапфір у п‘ятизірковому готелі Premier Hotel Odesa продемонструють свої чарівні колекції нижньої білизни, купальників та одягу для сну цьогорічні учасники показів — Chili, Elena Ellenidi, SOUL, Layrika Amber, Karin|K Lingerie, PANACEA.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA