Украина контакт Украина

Нова колекція «I AM» ROUSSIN: Ukrainian Fashion Week No Season 2021

Сейчас читают: 899
beauty.ua

Digital-досвід бренду базується на світовій хвилі ізольованості. Проте усамітнення не є вироком – це шлях до справжнього, це подорож у власний вимір, який ми зазвичай зачиняємо за дверима тенденційної типовості.Модель в онлайн-перформансі ROUSSIN є головним героєм власного внутрішнього світу.

Опинившись за межами фізичного контакту з іншими людьми, герой продовжує тримати чесний контакт із собою. Це історія не про боротьбу із самотністю – це прототип теорії прийняття.Особливістю «I AM» ROUSSIN є використання люмінесценції, що надає тканині додаткової властивості: поглинаючи світло від будь-якого джерела, річ у темряві самостійно стає джерелом освітлення.

Технологія накопичення світлової енергії у колекції свідомо підкреслює потужність людського «я» і цінність її самостійного прояву, як форми нової потокової енергії.Колекція створена за підтримки Українського культурного фонду в рамках програми інституційної підтримки.Відчути digital-настрій «I AM» ROUSSIN можна завдяки ART-фільму:Відео

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA