Сша Украина Польща Ірак медицина лікування лікарі війна в Україні Сша Украина Польща Ірак

Обмін досвідом: лікар-реабілітолог з США прочитав лекцію для українських лікарів

Сейчас читают: 544
womo.ua

16 серпня у бізнес-просторі Creative States, що розташований на території колишнього заводу “Арсенал”, відбулася лекція-тренінг для українських фізичних терапевтів та реабілітологів від лікаря-реабілітолога з США з 14-річним досвідом роботи — Фархада Остоварі.

Доктор Остоварі прибув до Києва на запрошення благодійного фонду Future For Ukraine, оскільки він є клінічним директором програми догляду за пацієнтами з ампутаціями та після протезування у Medical Center Orthotics and Prosthetics (MCOP), де проходять протезування та реабілітацію наші захисники у межах проєкту фонду “Протезування українських військових 2023”.

Клініка MCOP, з якою співпрацює фонд, є офіційним партнером Міністерства оборони Сполучених Штатів Америки та здійснює протезування будь-якого рівня складності для військових, постраждалих у війнах в Афганістані та Іраку, вже понад 17 років.  Читайте також: Як налагодити раціон: прості поради від нутриціолога Візити фахівців такого рівня дуже важливі для практики наших лікарів, адже за понад півтора року війни в Україні значно зросла кількість людей, зокрема військових, які потребують фізичної терапії та реабілітації внаслідок отриманих поранень, після хірургічного втручання, протезування тощо.

Для українських лікарів це абсолютно новий досвід і вони потребують експертної допомоги від висококваліфікованих міжнародних спеціалістів у галузі реабілітології.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA