принц Гарри Юлія Паєвська Україна Німеччина золота медаль принц Гарри Юлія Паєвська Україна Німеччина

Ігри нескорених 2023: Україна здобула 3 «золота», а Принц Гаррі зустрівся з Тайрою

Сейчас читают: 549
womo.ua

Засновник змагань «Ігри нескорених» принц Гаррі зустрівся з українськими ветеранами, міністеркою у справах ветеранів України Юлією Лапутіною та парамедикинею Юлією Паєвською, відомої за позивним «Тайра».

У німецькому Дюссельдорфі тривають (з 9 по 16 вересня) змагання «Ігри нескорених», на яких бере участь Національна збірна України.

Цьогоріч до збірної України увійшли 25 учасників. Читайте також: Дочка полоненої волонтерки Тайри виборола медаль на Іграх нескорених У складі української делегації прибула й парамедикиня Юлія «Тайра» Паєвська.

Вона мала брати участь в Іграх-2022, проте не змогла приїхати, адже перебувала в російському полоні. Читайте також: Принц Гаррі та Меган Маркл зробили пожертвування на підтримку України Додамо, що до членів української команди підійшов принц Гаррі потиснув їм руки, поспілкувався з ними та зробив світлини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA