Нео

Новий портрет принца Джорджа на честь його дня народження

Сейчас читают: 676
vogue.ua

Для герцога і герцогині Кембриджських відзначати дні народження членів сім'ї новим королівським портретом стало вже солодкою традицією.

Так, сьогодні, 22 липня, принц Джордж святкує свій день народження - йому виповнюється дев’ять років. На цю честь Кейт Міддлтон та принц Вільям поділилися новим фото, зробленому під час відпустки у Великій Британії на початку цього місяця.

На знімку Джордж позує у блакитний футболці і демонструє свою фірмову посмішку, яку він успадкував від своєї матері. «Джорджу виповнюється дев'ять років», - підписали новий офіційний портрет щасливі батьки.

Поки ще невідомо як молодий член королівської сім'ї відсвяткує свій день народження, але Кейт Міддлтон розповіла, що саме святковий торт вона будет готувати сама. «Це стало певною традицією не лягати спати до півночі і розбиратися з неймовірною кількістю суміші для тортів і глазурі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA