Украина Україна робота освіта бізнес жінки Украина розвиток Украина Україна

Нові технології та можливості на Модулі 4 проєкту «Робота і власний бізнес в Україні: навички, технології, майбутнє 2.0»

Сейчас читают: 947
womo.ua

Прокачайте свій Linkedin та дізнайтеся, які нові технологічні рішення спростять вашу роботу, вже 26 вересня на трансляції FREE-проєкту від WoMo та Women in Tech.

Початок о 14.00. Доступ до трансляції безкоштовний за попередньою реєстрацією: https://workandbusiness.womo.ua/ Програма вебінару 14:00-14:45 Спікер: Олена Петращук, член правління 4IRE Group Тема: Лоукод Рішення для Банкінгу та Фінтеху Тези виступу:  Як продавати рішення, розроблені за допомогою лоукоду Як використовувати лоукод для розробки готових рішень для фінтеху і банків 14:45-15:30 Спікер: Поліна Колодяжна, Senior campaigner, Greenpeace Ukraine Тема: Зелені технології, розвиток та перспективи Тези виступу: Світ активно змінюється на шляху до декарбонізації.

Чому для України відкриваються унікальні можливості для залучення фінансування. Як скористатись цим та зростати і розвиватись. 15:30-16:15 Спікер: Аліна Ашортія, Founder/CEO, JOIDY Тема: Все про продажі, автоматизацію, LinkedIn Тези виступу:  Pагальне розуміння В2В продажів Ключові етапи Sales процесу та роль LinkedIn Як автоматизувати процеси та правильно використовувати ШІ Модераторка: Іва Козловська, СЕО та співзасновниця Qubit Labs та WiT Ukraine Передбачений переклад жестовою мовою.

28 вересня на МЕНТОРСЬКІЙ СЕСІЇ В ZOOM поговоримо про те, як створити якісний профіль в Linkedin. Ольга Юрга, Recruitment Director at Avenga Ukraine, допоможе правильно користуватися цим інструментом та пояснить, чому більшість фахівців так і залишаються поза увагою рекрутерів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA