Україна робота поради жінки кар'єра натхнення Україна

“Кожен підприємець, як творець, пише власну картину в бізнесі”: СЕО Bunny Nails Антоніна Кроливець про відповідальність та автоматизацію бізнесу

Сейчас читают: 395
womo.ua

У сучасному бізнесі фраза «клієнт завжди на першому місці» означає побудову довірливих взаємин, заснованих на прозорій комунікації та відповідальності.

Це особливо важливо для індустрії краси, де, окрім послуг, клієнтам важлива атмосфера комфорту. Компанії, які будують діалог із клієнтами, стають не просто постачальниками, а партнерами.

Однією з таких компаній є мережа студій манікюру Bunny Nails, співзасновницею та СЕО якої є Антоніна Кроливець. Вона також очолює навчальний проєкт Bunny Academy.

Як ідейна лідерка, Антоніна переконана, що шлях до успіху полягає не лише в турботі про клієнтів, а й про власну команду. Про те, як будуються довготривалі відносини з клієнтами, як індивідуальний підхід стає можливим навіть у великій мережі, і про важливість жіночого лідерства в бізнесі читайте далі. Що для вас означає фраза «клієнт завжди на першому місці»? Коли в мене питають про клієнта і про те, що він завжди на першому місці, я щоразу пояснюю своє сприйняття цього твердження.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA