Украина українські бренди весілля весільні сукні Украина

Витончена розкіш у новій весільній колекції українського бренду Ria Tener: фото

Сейчас читают: 398
womo.ua

Нова колекція весільних суконь Premium Demure бренду Ria Tener пропонує нареченим ідеальне поєднання витонченої розкоші, чуттєвості та елегантності.

Створена для жінок, які прагнуть підкреслити свою унікальність, кожна сукня вирізняється неповторним дизайном та є справжнім втіленням жіночності, яке балансує між класичними формами з сучасними, зухвалими акцентами. Читайте також: Made in Ukraine: що носити восени 2024 року Premium Demure фокусується на вишуканих деталях, які надають сукням особливого характеру: сміливі вирізи, що делікатно оголюють спину, тонкі, майже невагомі бретелі створюють ілюзію легкості, а драматичні шлейфи додають образу нареченої розкоші.

Бренд поєднує вручну вишиті орнаментами, витончені матеріали та багатошарові тканини, які дарують відчуття свободи та плавності рухів.

Особливістю колекції є також зйомні деталі, які дозволяють гратися з образом, експериментувати та самовиражатися. Класичні А-силуети, корсетні моделі та пишні спідниці в ніжних відтінках білого та вершкового масла пропонують різноманітність стилів, що підійдуть для будь-якої нареченої.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA