биография особисте життя відомих людей дні народження відомих людей

Ніна Матвієнко: історія життя легендарної співачки

Сейчас читают: 344
womo.ua

Ніна Матвієнко — відома українська співачка, актриса та володарка золотого голосу України. Вона виконувала українські народні пісні, за її плечима 20 років стажу в Хорі імені Григорія Верьовки та ансамблі солістів «Київська камерата».

Сьогодні, 10 жовтня 2024 року, Ніна Матвієнко могла б відзначати своє 77-річчя, проте 8 жовтня 2023-го у 75-річному віці померла. Дитинство та творчість Ніна Матвієнко виросла в родині селян, де батьки мали 11 дітей.

За своє дитинство, крім догляду за меншими братами й сестрами, майбутній співачці доводилося наймитувати. Батько часто випивав, мама любила співати, але родина жила бідно і не могла піклуватися про велику родину, тому батьки вирішили віддати дітей до інтернату.

Там на співачку чекали нові випробування — жорстоке поводження вихователя, який карав дитину за найменшу провину і змушував тяжко працювати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA