Україна робота бізнес жінки кар'єра розвиток Україна

Аліна Долініна: Коли на вагах — твоє бажання створювати щось унікальне, це надихає рухатися вперед

Сейчас читают: 685
womo.ua

Чи починати бізнес у період війни, якщо є ідея та палке бажання створити щось унікальне? У рамках грантової програми «Власна Справа» від Міністерства економіки WoMo.ua продовжує публікувати інтерв’ю з підприємицями, щоб підтримати тих, хто починає або продовжує свій шлях у бізнесі.

Про те, з чого почався бренд смартваліз Have A Rest, складнощі та зміни світогляду з «Я-виконавець» на «Я-підприємець» розповіла Аліна Долініна, засновниця бренду. Розкажіть, що мотивувало вас до підприємництва.

Які ідеї та події у житті привели вас до обраного напрямку. Чи були у вас сумніви, перш ніж розпочати свій шлях, як ви їх долали? У мене завжди було власне упередження, що я ніколи не буду підприємницею чи керівницею.

Я просто людина, яка відповідально й класно виконує поставлені задачі. Спочатку я працювала офіс-менеджеркою в агрокомпанії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA