saint Laurent місто Париж знаменитості натхнення вибір редакції saint Laurent місто Париж

Річард Аведон: очима майстра про життя, щирість і жіночу красу

Сейчас читают: 185
womo.ua

Річард Аведон вважався визнаним майстром портретної зйомки. Його роботи немов відкривали таємні грані людської особистості. І хоча творчу спадщину майстра складає величезна кількість робіт, сьогодні ми хочемо зупинитися на його історичних світлинах, які назавжди зберегли щирість, витонченість і справжню красу жінки.

Майже півстоліття роботи у Harper’s Bazaаr и Vogue. До його об’єктиву потрапляли найвідоміші моделі, співачки й акторки. Довіма й Твіггі, Мерилін Монро й Надя Ауерман, Одрі Хепберн і Настасія Кінскі.

Річард Аведон брав у руки камеру й починав експерименти з нестандартними сюжетами й локаціями. А моделі в кадрі відверто сміялися, танцювали й стрибали, грали, розповідали свої історії та проживати справжнє життя.

Довіма та слони Ця фотографія є однією з найвідоміших і найзагадковіших у творчості Аведона. Він зробив її для реклами нової колекції Крістіана Діора «Осінь-зима – 1955».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA