місто Париж Туреччина биография книги натхнення читання книги на украинском языке місто Париж Туреччина

7 книжок про життя відомх людей

Сейчас читают: 543
womo.ua

Чим величнішою є людина, тим менше місця вона займає у своєму житті. Для того, щоб розповісти про свій досвід таланту, вистачить невеличкої книги, а дехто взагалі залишить це завдання іншим людям, які будуть вивчати спогади друзів, читати пожовклі листи, вглядатися у закодовані фарбами думки.

Як бути великим? Що робить людину особливою? Читайте у семи блискучих біографіях. Ернест Гемінґвей. Артефакти з життя Майкл Катакіс, «Видавництво Старого Лева» «Не падай духом.

Ніколи не падай духом. Секрет мого успіху в тому, що я ніколи не падаю духом. Особливо на людях». Важко назвати іншого письменника ХХ століття, якого б настільки одноголосно обрали «класиком» і «взірцем людяності».

Але яким був Гем насправді? Майкл Катакіс — розпорядник літературного спадку Ернеста Гемінґвея, сам письменник та дослідник, що вивів образ Старого Гема з його найповнішого архіву: десятки листів, понад чотири сотні фотографій, спогади сучасників та родичів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA