українські бренди бренд одягу дизайнерський одяг осіння колекція нова колекція

Елегантність у ритмі міста: стильний та комфортний гардероб на всі випадки життя у новій колекції KA.EL apparel

Сейчас читают: 691
womo.ua

Нова колекція українського бренду KA.ELapparel, створеного стилісткою Катериною Левченко, — це переосмислене бачення сучасної елегантності для жінок, які прагнуть виглядати стильно у будь-якій ситуації.

Натхнена динамікою життя у великому місті, колекція пропонує поєднання класичних елементів з актуальними трендами, яке адаптується під ритм будь-якого дня: від ділової зустрічі до вечірнього виходу.

Це одяг для тих жінок, які люблять бути помітними, але завжди залишаються в гармонії із собою. Читайте також: Що дивитись на Netflix у жовтні 2024 року: 60 найочікуваніших фільмів та серіалів Одним із найяскравіших акцентів колекції стали напівпрозорі джемпери у поєднанні з топами під низ, виконані в трендових кольорах: бургунді, який обожнюють дизайнери та модні інфлюенсери, та ніжно-рожевому.

Їх можна поєднувати з шовковими штанами таких самих кольорів, створюючи стильні монохромні образи, або додати до них класичний жакет для більш формального образу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA