Оксана Гутцайт SHE Congress Оксана Гутцайт

SHE Congress 2024: Здоровий розум — щасливе життя!

Сейчас читают: 262
womo.ua

10 жовтня — Всесвітній день психічного здоров’я, тому організатори SHE Congress влаштували профільну панельну дискусію Sustains, присвячену ментальній стійкості нації.

Запрошені експертки фактично не перетинаються у бізнесі. Директорку з персоналу міжнародної фармацевтичної компанії Teva в Україні зі штаб-квартирою в Ізраїлі Лілію Дубас, телеведучу СТБ Надію Матвєєву, міністерку соціальної політики України Оксану Жолнович, медіаторку та письменницю Тетяну Саніну та засновницю Агентства психології Олену Любченко важко уявити десь разом, настільки відмінні їхні сфери діяльності.

Womo.ua звернув увагу на найдивовижніше з побаченого та почутого. З мікрофоном — Лілія Дубас Лілія Дубас: «Складіть перелік власних цінностей і одразу побачите план для своїх подальших дій для власного здоров’я» Найсистемніше цінності та лайфхаки, які допомагають вже зараз, оприлюднила директорка з персоналу міжнародної фармацевтичної компанії Teva в Україні Лілія Дубас.

Почала спікерка з бізнесу: зауважила, що Teva є однією з найбільших міжнародних фармацевтичних компаній, яка щодня забезпечує потреби мільйонів пацієнтів у якісних лікарських засобах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA