здоров'я психологія поради психолога вибір редакції

«Незручні» питання. Відсутність близьких стосунків і секс після поранення

Сейчас читают: 138
womo.ua

З початку повномасштабної війни українці зіткнулись з багатьма викликами. Ми навчились жити під обстрілами, без світла та тепла, працювати й у вільний час волонтерити.

Ми стали сильнішими, але тисячі з нас лишились самотніми. Як же впоратись з фізіологічною одинокістю? Психологиня Анастасія Забела відповідає на «незручні», але важливі питання. Чи впливає відсутність сексу на гарне самопочуття? Звичайно, якщо людина має психологічний дискомфорт через відсутність сексуальної близькості, то це може впливати на її настрій та психологічний стан.

Якщо ж говорити про фізіологічні аспекти, то під час мастурбації в організмі відбуваються всі ті ж самі процеси, що й при партнерському сексі.

Хоча раніше вважалось, що деякі захворювання дійсно пов’язані з відсутністю сексу, зокрема, багато упереджень було навколо того, що жінкам необхідний «секс для здоров’я».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA