Великої Британії Сша Конго Скандал Велика Британія жінки насильство сексуальне насильство новини світу Великої Британії Сша Конго

60 жінок з Міністерства оборони Великої Британії поскаржилися на сексуальне насильство й домагання

Сейчас читают: 673
womo.ua

Високопоставлені жінки з Міністерства оборони Великої Британії поскаржилися на «ворожу» та «токсичну» атмосферу у відомстві, зокрема на сексуальне домагання й насильство з боку колег-чоловіків.

Про це пише The Guardian. Зазначається, що у жовтні постійний секретар МО Великої Британії Девід Вільямс отримав листа, у якому 60 працівниць анонімно описала пережиті зловживання.

Вони розповіли, що колеги-чоловіки торкалися їх неналежним чином, говорили сексистські жарти й дискримінували. Також жінки стверджують, що група військових офіцерів вела таблицю в Excel, де рейтингували жінок з огляду на їхню зовнішність і припущення про те, «якими вони є в ліжку». Читайте також: У Конго понад 100 жінок зазнали сексуального насильства від працівників ВООЗ: подробиці Жінки повідомили, що на їхні скарги не реагували належним чином.

Деякі з них повідомили, що пережиті зловживання на роботі негативно вплинули на їхній психічний стан і тепер змушують їх відчувати постійний страх.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA