Шэрон Стоун місто Лос-Анджелес BBC Sony домагання сексуальні домагання Шэрон Стоун місто Лос-Анджелес

Шерон Стоун розповіла про сексуальні домагання з боку ексголови компанії Sony: подробиці

Сейчас читают: 927
womo.ua

Відома американська акторка Шерон Стоун розповіла у подкасті Келлі Ріпи Let’s Talk Off Camera про сексуальні домагання з боку колишнього очільника Sony Pictures.

Про це пише BBC. Зазначається, що знаменитість не назвала імені керівника, але сказала, що ця зустріч була «не останньою з багатьох дивних подій», які траплялися упродовж її кар’єри. Читайте також: У Британії військова скоїла самогубство через сексуальні домагання з боку начальника: деталі Шерон Стоун розповіла: у 1980-х роках, коли вона переїхала до Лос-Анджелеса, її покликали на зустріч в офіс колишнього глави Sony.

Той, зі слів Стоун, сказав їй: Читайте також: Британські хірургині скаржаться на сексуальні домагання на робочому місці: подробиці Знаменитість зізналася, що у неї почалася істерика, тож керівник відступив і вийшов із приміщення.

Вона додала, що пізніше його секретарка вивела її з кабінету. Читайте також: Працівниці в Антарктиді скаржаться на часті домагання й сексуальне насильство: подробиці Стоун зізналася, що тоді не могла розповісти цю історію, бо «Sony ніколи б не найняла її знову».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA