Артем Пивоваров зірки цікаві факти цікаві факти про зірок Артем Пивоваров

Не п'є каву та любить комп'ютерні ігри: 10 цікавих фактів про Артема Пивоварова

Сейчас читают: 746
hochu.ua

Український співак та саундпродюсер Артем Пивоваров після трьох років роботи помічником анестезіолога круто змінив своє життя, присвятивши себе музиці.

Мільйонні перегляди на YouTube, співпраця зі знаменитими артистами та всенародна любов зробили з Артема зірку. У нашому матеріалі ви знайдете цікаві факти з біографії та особистого життя артиста.Фото: instagram.com/pivovarovmusic/Артем Пивоваров народився в місті Вовчанськ, яке знаходиться в Харківській області.

Дата народження зірки — 28 червня 1991 року. Вік — 32 роки. За знаком Зодіаку Артем Рак.Ріст Артема Пивоварова — 170 см, а вага — 69 кг.Фото: instagram.com/pivovarovmusic/Фото: instagram.com/pivovarovmusic/ Читати також Стриптизер, актор та зоозахисник: 9 цікавих фактів про Олексія Суровцева Музикою він цікавився ще у дитинстві.

У віці 12 років вступив до музикальної школи на клас гітари, проте навчання залишив. А з 2011 по 2012 рік був вокалістом харківського гурту "Dance Party.Dance!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA