Сша New York книги собаки ветеринар кіт коти та кішки Сша New York

Про вуса, лапи й хвіст: добірка цікавих книг про тварин для дорослих

Сейчас читают: 357
hochu.ua

Насправді видань про тварин є чимало, тож, якщо задастеся ціллю, знайдете в Мережі багато цікавого. Ми ж обрали для вас книги, які можна вважати настільними.

Завдяки їм ви більше дізнаєтесь про тих, із ким живете, та зробите ваше спільне проживання максимально комфортним та щасливим.У цій книзі зібрано чимало корисної інформації та практичних порад.

Завдяки їм ви зможете краще зрозуміти поведінку та потреби свого улюбленця і, відповідно, швидше знайти з ним контакт. Також авторка пояснює, як собакам вдається виявляти хвороби, “читати” думки та бажання господарів й багато іншого.У центрі історії - пес, який був рятівником та відрадою для тих, хто цього потребував.

Він присвятив своє життя людям, які перебували поруч, і весь цей час намагався зрозуміти мету свого життя.Це зворушлива історія, яка допоможе вам змінити погляд на відносини з чотирилапими друзями людини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA