Кузьма Скрябін зірки цікаві факти цікаві факти про зірок Кузьма Скрябін

У пам'яті назавжди: згадуємо 10 цікавих фактів про Кузьму Скрябіна у день його народження

Сейчас читают: 744
hochu.ua

Сьогоднішній день, 17 серпня, міг би стати 55-м ювілеєм композитора, співака та ведучого Андрія Кузьменка. Щоб вшанувати пам'ять цього легендарного українського артиста пропонуємо вам згадати найцікавіші факти з біографії Кузьми.Не зайвим буде нагадати, що Андрій Кузьменко загинув у трагічному ДТП 2 лютого 2015 року.

Під'їжджаючи до села Тернівка, він зіштовхнувся з цистерною молоковоза ГАЗ. Внаслідок аварії співак помер на місці, а артдиректорка гурту Ольга Любченко, яка перебувала в автомобілі разом з Андрієм, отримала незначні травми.

Поховали музиканта у сімейному склепі на цвинтарі у Брюховичах. Читати також Ледве не одружився на спір і не вміє кататися на велосипеді: цікаві факти про Сергія Притулу У день народження артиста, 17 серпня, шанувальники співають його найкращі пісні та згадують його цитати.

Кузьма Скрябін залишив величезний слід у серцях мільйонів українців. У цей день ми також пропонуємо вам дізнатися цікаві факти про такого легендарного артиста.Андрій Кузьменко народився 17 серпня 1968 року у Самборі Львівської області.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA