рецепти їжа поради відео що приготувати кавун

Кавуновий гайд: як обирати та що готувати

Сейчас читают: 484
womo.ua

Марко Черветті, італієць, гедоніст та бренд-шеф ресторанних проєктів Fozzy Group, розповідає, як обирати кавун, радить експериментувати зі смаками та готувати різні кавунові страви, а ще вчить не викидати нічого: і насіння, і шкірки кавуна мають неабиякий гастрономічний потенціал. Як обирати кавун? 1.

Постукайте по кавуну: звук має бути дзвінким. Це означатиме, що кавун дозрів. 2. У кавунів має бути пляма, так звана “точка поля”.

Це місце, яким кавун лежав на землі. Пляма має бути жовтенькою. Якщо вона біла або її немає зовсім, це означає, що кавун зірвали зарано, не давши йому дозріти.

3. Між кавунами однакового розміру обирайте той, що важить більше. Він буде солодшим! 4. Обирайте той кавун, у якого навколо плодоніжки буде більше смужечок. Лайфхаки: не викидайте шкірки та насіння Є у світовій гастрономії такий популярний тренд zero waste: він полягає в тому, щоб максимально використовувати потенціал будь-якого продукту, уникати залишків та чинити якомога менший вплив на навколишнє середовище.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA