Сша Україна бізнес кар'єра фінанси натхнення успішна жінка Сша Україна

Найвпливовіші жінки у світі фінансів

Сейчас читают: 169
womo.ua

Олена Недовес У сучасному світі фінансів жінки все більше займають провідні позиції, демонструючи свою компетентність і здатність досягати видатних результатів.

Попри історичні перешкоди та гендерні стереотипи, багато жінок не лише досягли значних висот у своїй кар’єрі, але й стали прикладом для наслідування. Фінансова радниця Brave Capital Олена Недовес розповідає про фінансово успішних жінок, які залишили значний слід в історії фінансів, зіграли ключову роль у формуванні економіки, фінансових ринків та управлінні великими компаніями. Найвпливовіші жінки у світі фінансів Їх досягнення надихають і відкривають нові горизонти для жінок у бізнесі та фінансах.

Так, наприклад, першою жінкою, яка очолила одну з найбільших автомобільних компаній світу стала Мері Барра, голова ради директорів та генеральний директор General Motors.

Крістін Лагард, яка є головою Європейського центрального банку (ЄЦБ) з 2019 року, раніше очолювала Міжнародний валютний фонд (МВФ), де була першою жінкою на цій посаді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA