Сша Україна книги поради жінки кар'єра новини Сша Україна

Жінки в бізнесі: 13 книжок для перезавантаження

Сейчас читают: 299
womo.ua

Аліна Севастюк Нон-фікшн література не тільки вчить, а й надихає. Я пропоную підприємницям 13 книжок для перезавантаження, які допоможуть втілити якісні зміни не лише у бізнесі, а й у приватному житті.

Створюємо бізнес-модель Александер Остервальдер, Ів Піньє, «Наш Формат» Це книга-компас для тих, хто хоче систематизувати думки та створити реальний план дій для своєї ідеї у бізнесі, соціальному підприємництві, громадській діяльності. «Створюємо бізнес-модель» — практичний посібник для стратегів, тих, хто готовий змінювати правила гри, а також для сміливців, що прагнуть кинути виклик застарілим бізнес-моделям.

Від традиційної бізнес-літератури її відрізняє унікальний дизайн і практичні шаблони-зразки для заповнення з запитаннями для самостійної роботи чи роботи з командою.

Важкі рішення Гілларі Клінтон, «Наш Формат» Після програшу на президентських перегонах 2008 року, Гілларі Клінтон приймає пропозицію посісти посаду Держсекретаря США, де пліч-о-пліч працює зі своїм колишнім суперником Бараком Обамою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA