місто Вікторія Україна робота бізнес поради жінки кар'єра місто Вікторія Україна

Сміливі завжди мають щастя: три жінки про роботу у PR

Сейчас читают: 826
womo.ua

Світ PR динамічний і постійно розвивається, і український PR не є винятком. За останні роки жінки відіграли значну роль у формуванні та розвитку цієї сфери, ставши дійсно успішними фахівчинями.

Редакція WoMo поспілкувалась з провідними PR-спеціалістками українських компаній, щоб дізнатися більше про їхній кар’єрний шлях, мотивацію та думки про важливість PR у сучасному світі. Альона Бабко Комунікаційниця ЛУН Що спонукало вас обрати саме професію піарника? Я вчилась в інституті журналістики та з дитинства мріяла бути саме журналістом в класичному bbc стилі.

Попрацювавши на кількох телеканалах, зрозуміла, що реальність мені не дуже до душі. Так почався шлях спроб себе в суміжних професіях.

І комунікації припали до душі. Я починала багато років тому в державних комунікаціях, і тоді вони тільки-тільки починали зароджуватись, державні органи починали працювати більш відкрито.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA