вибір редакції

Жінки у бізнесі: чому історії успіху минулого привертають більше уваги, ніж приклади сучасниць?

Сейчас читают: 487
womo.ua

Щодня медіа розповідають про жінок, які виявляють шалену креативність у бізнесі. Релокація, логістика складових та готових товарів, зростання кількості українських брендів на світових ринках, збереження команд…  Здавалось, варто хапатись за кожний успішний сучасний кейс та масштабувати його, аби не втрачати дорогоцінний час на пошуки порятунку власного бізнесу.

Але несподівано виявилось, що найбільший читацький запит є на історії успіху жінок, які жили у далекому минулому. Пояснити коріння цього тренду WOMO попросив психологиню Мері Кучухідзе.

Психологиня Мері Кучухідзе Відповідь на це питання почну трохи з позиції філософії та почну з «минулого». Минуле – це те, що вже відбулося.

І історії, які стались в минулому, мають насправді завершений характер. Відповідно, минуле дає нам цілісну картину про становлення успішної особистості.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA