картинки праздник открытки поздравления листівки

Міжнародний день кухаря 20 жовтня — листівки, картинки, привітання зі святом

Сейчас читают: 267
liza.ua

20 жовтня вітаємо всіх причетних з Міжнародним днем ​​кухаря! Ті, хто зробив роботу на кухні професією, ентузіасти кулінарії і просто вміють смачно готувати — всі приймають сьогодні привітання.

Ми зібрали листівки, забавні картинки і теплі слова до свята.Міжнародний день кухаря відзначають саме 20 жовтня не випадково — саме ця дата була заснована в 2004 році з ініціативи Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств.

Ця організація, до речі, налічує 8 мільйонів членів — представників кухарської професії з різних країн. Тому не доводиться дивуватися, що професіонали світової кухні знайшли своє свято.Святкування Міжнародного дня кухарів (International Chefs Day) в більш ніж 70 країнах набуло масштабного характеру.Нехай рецепти будуть хороші, Смачні, прекрасні, унікальні!

Завжди готуєш, друже, від душі, Серед усіх ти — кухар ідеальний!У каструльці море натхнення, Бажаю тобі готувати! І в кожній страві насолоду І радість близьким подарувати!***З Днем солодощів і смакоти, З днем

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA