що подивитися прем'єра війна в Україні фільм документальний фільм

"Ми були рекрутами": Любомир Левицький знімає унікальний документальний фільм про бійців-штурмовиків

Сейчас читают: 788
hochu.ua

Незабаром українці побачать ще один крутий фільм, знятий Любомиром Левицьким на основі реальних подій. Ця документальна стрічка присвячена воїнам 3-ї Окремої штурмової бригади - безстрашним штурмовикам, які прямо зараз формують нову мілітарі-культуру в Україні.

Деталі - вже у матеріалі HOCHU.ua.Напередодні кінокомпанія FILMS DIVISION презентувала тизер фільму "Ми були рекрутами". Це кіно в жанрі документарі, в якому поєднані художня розповідь 19-річного рекрута з позивним "Журналіст", і документальні кадри, багато з яких були зняті штурмовиками й українськими розвідниками безпосередньо під час виконання бойових завдань.

Читати також За найкращу режисуру: український фільм "Степне" здобув нагороду на відомому фестивалі Під час оповіді рекрут знайомить глядача з іншими воїнами знаменитої 3-ї штурмової бригади.Ось, що повідомив у Facebook про своє творіння сам Любомир Левицький, український кінорежисер і сценарист, режисер першого українського трилера "Штольня":Головний оповідач - юний рекрут з позивним "Журналіст", який відправляється разом з групою професійних штурмовиків та розвідників окремої третьої штурмової бригади на виконання завдання, де по дорозі намагається взяти інтерв'ю у восьми героїв.  "Ми були рекрутами".

Це фільм-послання, фільм-мотивація майбутнім рекрутам. Читати також До дня Незалежності України: найкращі українські серіали, які варто подивитися всім (ОПИС і ТРЕЙЛЕРИ) Цікаво, що в коментарях під дописом - десятки захоплених відгуків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA