YouTube фільми українське кіно кіно кіноіндустрія кіновиробництво

Як знімали український фільм «Довбуш»: відео

Сейчас читают: 417
womo.ua

Творці фільму «Довбуш» поділилися процесом знімання фільму. Відповідне відео було опубліковане на YouTube-каналі FILM.UA Group.

Зазначається, що фільм «Довбуш» безпрецедентно великий та епічний: красиві пейзажі, яскраво виражена лінія кохання, видовищні бої. Читайте також: Скоро прем’єра!

Українцям покажуть документальний фільм про Зеленського: перший трейлер Читайте також: Документальний фільм «20 днів у Маріуполі» побив рекорд прокату в Україні: подробиці Під керівництвом оператора Сергія Михальчука у різні знімальні дні на майданчику працювали ще два камерамени — стедікам та оператор екшен камери. Читайте також: Парамедикиня Тайра стала героїнею документального серіалу на Netflix: трейлер Сергій Михальчук зізнається, що наразі, це найскладніший проєкт у його кар’єрі.

І результат не залишився без уваги аудиторії — левова частка глядачів окремо відзначає у своїх коментарях майстерність оператора та його уміння створювати мистецькі кадри.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA