Darja Donezz Сша Україна бренд сукня Darja Donezz Сша Україна

Мей Маск у сукні бренду Darja Donezz закликала до підтримки українських дизайнерів

Сейчас читают: 930
womo.ua

Бізнес-вумен Мей Маск на вечірці The Most Powerful People in Media видання The Hollywood Reporter у Нью-Йорку з’явилася у сукні від українського дизайнера Дар’ї Донець.

Про це повідомила пресслужба українського бренду. Мей розповідала про свою любов до українських модельєрів у компанії голлівудських знаменитостей, серед яких були авторка книги «Sex and the City» Кендес Бушнел, телезірка та найкраща подруга Опри Вінфрі Гейл Кінг та багато інших.

У бренді зазначають, що ще з минулого року Маск неодноразово обирала вбрання дизайнера для своїх виступів у Європі та США. Цього разу перед камерами зірка з’явилася у сукні ніжного відтінку із рукавами з воланами. «Дизайнерка Дар’я Донець втікала від війни із двома спортивними костюмами, але все-таки забрала з собою свою колекцію.

Тож доставити нам це вбрання було справжнім квестом, адже у Києві люди боялися виходити на вулицю», — розповідала мама Ілона Маска журналістам.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA