Україна Снд люди Нео Україна Снд

Українська лідерка думок Jenny Gordienko отримала премію World Influencers and Bloggers Awards та закликала міжнародних блогерів допомагати Україні

Сейчас читают: 397
cosmo.com.ua

У Каннах відбулася церемонія вручення найпрестижнішої у світі премії інфлюенсерів World Influencers and Bloggers Awards (WIBA).

Нагороду Forbes Influencer Of The Year у сфері influence-маркетингу отримала українська лідерка думок, співзасновниця найбільшого в Україні продюсерського центру ed-tech продуктів Game Changers і авторка першої в СНД книги з influence-маркетингу «Як працювати з блогерами» Jenny Gordienko.

За словами Євгенії, яка вже представляла Україну як спікер на міжнародних бізнес- та маркетинг-івентах у Мілані, Лондоні, TEDx, вона має глобальні плани на міжнародний ринок та свою перемогу присвячує Україні. «Я надзвичайно вдячна вам за довіру і за цю нагороду.

Та ця перемога не про мене. Вона про мою рідну країну, яку я презентую, Україну, і я не можу мовчати. Я не можу говорити ні про що інше, як закликати кожного за вас розповідати про жахіття, які росія чинить в Україні, і сприяти закінченню війни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA