Ирландия Україна школа діти Ирландия Україна

В ірландських школах навчаються близько 6800 українських дітей

Сейчас читают: 739
womo.ua

4 766 українських дітей влаштували у початкові школи, а 2 031 дитина навчається у дошкільних навчальних закладах. Про це повідомляє irishexaminer.

У Ірландії створили команди спеціалістів, які сприятимуть переходу українських біженців до ірландського суспільства. «Регіональні освітні та мовні команди будують на основі існуючих регіональних структур підтримки освіти» та зосереджуються на допомозі сім’ям у забезпеченні шкільних місць», – сказав речниця Департаменту освіти.

Команди також допомагають школам «задовольняти потреби цих дітей у міру їх появи» та гарантують, що школи можуть користуватися національними структурами підтримки тих, хто прибуває з України.

Діти віком від чотирьох до 18 років мають право відвідувати школи в Ірландії і можуть вільно звертатись до початкових і середніх шкіл, щоб дізнатися про наявність місць.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA